7.10.2018. 20:19
0
"U Lukavcu je Denis Bećirović dobio više glasova nego svi bošnjački kandidati ukupno. Očekujemo Denisovu pobjedu"
U Bosni i Hercegovini danas su održani Opći izbori.

Piše: Haris Ahbabović

Na ovim izborima građani Bosne i Hercegovine su birali članove Predsjedništva BiH, predsjednika i potpredsjednika RS-a, zastupnike u Parlamentu BiH i Parlamentu FBiH, zastupnike u NSRS i zastupnike u kantonalnim skupštinama.

"Svako ko je glasao protiv kamera na izborima, on je imao namjeru da pokrade izbore. Bilo je neregularnosti danas", rekao je Irfan Čengić sekretar SDP-a za N1.

"Dolaze nam rezultati iz manjih općina. U Lukavcu je Denis Bećirović dobio više glasova nego svi bošnjački kandidati ukupno. Ipak, rano je o svemu govoriti, ali mi se nadamo da će Denis pobijediti na izborima", rekao je Čengić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.