9.10.2018. 12:48
0
Stanivuković: Neću da slavim, da se odmaram, jer to se radi onda kada svima bude dobro i kada svi uspijemo
Draško Stanivuković, kandidat PDP za Narodnu skupštinu RS, prema dosadašnjim rezultatima izbora individualno je osvojio najveći broj glasova za ovaj zakonodavni organ vlasti - skoro 15.000. Iako se može smatrati za indivudalnog pobjednika izbora, Stanivuković nije zadovoljan rezultatima glasanja.

"Moj narode, u najtežim trenucima i najgorim odlukama glavu gore i pogled u budućnost.

Ovo je težak trenutak za naš narod i opet loša odluka koju smo donijeli, ali borba i dalje ostaje imperativ!

Ostajem na vašoj strani i već danas smo nastavili sa predanim i posvećenim radom.

Dali ste mi najveću pojedinačnu podršku u čitavoj RS i to je za mene velika odgovornost, obaveza i motivacija da budem ono što ste vi htjeli, poslanik (poslan od naroda) i da vama služim i radim za interese svih nas.

Moja odgovornost nije samo prema 15.000 onih koji su me podržali, nego prema svakom čovjeku u našoj zemlji, kao i onim koji su otišli i odlaze.

Još od djetinjstva sanjam da u svoju zemlju zajedno sa vama donesem promjene zbog koji ćemo svi željeti živjeti ovdje i znam da smo svaki dan bliži tome.

Taj san će biti stvarnost, to znam!

Izbori koji nisu donijeli promjene koje želimo su samo mala prepreka koju zajedno moramo preskočiti i nastaviti još jače.

Neću da slavim, da se odmaram jer to se radi onda kada svima bude dobro i kada svi uspijemo, a ne ja ili bilo ko drugi pojedinačno.

Obećavam da vašu podršku neću zloupotrijebiti i znajte da ću biti vaš najaktivniji i najposvećeniji poslanik jer ovom podrškom i ljubavlju koju mi šaljete to ste me zadužili.

Dali ste mi priliku da budem vaš najmlađi odbornik, sada najmlađi poslanik.

Izvinjavam se svima kojima ne stignem odgovoriti na poruke, pozive i ćestitke, ali vjerujte mi u ovim trenucima fizički nije moguće stići, zato vam se ovim putem javno obraćam.

,,Ti si svijetla tačka na kraju tunela” je najčešća poruka koju dobijam, a ja vam pozivam da zajedno nastavimo raditi kako bismo od te male tačke na kraju tunela napravili novi tunel promjena kroz koji svi možemo proći.

Hvala mom timu na posvećenom radu, hvala mojoj porodici koja zajedno sa mnom svih ovih godina trpi mnoge udarce i dalje ostaje na istom pravcu pravde, istine i promjena i sada nastavljamo još jače…", napisao je on na svom Facebook profilu.
 

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.