10.10.2018. 13:11
0
U sklopu konferencije ''Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove'' bit će održani B2B susreti
Konferencija Sfera 2017
Konferencija Sfera 2017
Konferencija Sfera 2017
Konferencija Sfera 2017
VI Međunarodna naučno stručna konferencija ''Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove'' održat će se 24. i 25.10.2018. godine u Mostaru. I ove godine konferencija će ponuditi bogat program, edukativne prezentacije i predavanja, debate, diskusije i slično.
U sklopu programa bit će predstavljeni i prvi B2B susreti na kojima će učestvovati svi izglagači konferencije. Cilj organiziranja susreta jeste da se učesnicima osigura ambijent za kvalitetno održavanje poslovnih sastanaka, razgovora i prezentacija, a sve u cilju unaprijeđenja poslovanja. 

Na ovim susretima možete za štandom kompanija održati sastanak i na taj način pronaći nove poslovne partnere, dogovoriti saradnju ili se jednostavno informisati. Susreti olakšavaju komunikaciju i pružaju mogućnost dogovora i pregovora.

Učestvovanje na B2B susretima je besplatno, kao i učešće na konferenciji. Prijavite se putem online linka na službenoj stranici kompanije.

Inače, konferencija okupi oko 400 učesnika s područja regije koji će, osim bogatog progama, moći održati poslovni sastanak sa ciljanim klijentima i partnerima.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.