12.10.2018. 13:03
0
"Let's Oktoberfest" u Sarajevu
Oktoberfest spaja ljude i stvara nezaboravne uspomene, možda više nego ijedan festival na svijetu. Prosječno 6 miliona ljudi posjeti ovaj festival svake godine, a pozitivni duh Oktoberfesta prenosi se po cijelom svijetu. Vođen atmosferom tog velikog njemačkog festivala, pod krilaticom "Skupljajmo uspomene, a ne stvari", te radošću za ponovnim susretom sa starim prijateljima i upoznavanju novih, Jägermeister će 12.10. u klubu 1, u samom centru Sarajeva, gostima prirediti još jednu nezaboravnu noć u Jägermeister stilu.

St. Louis Band, dobro poznati majstori za dobru atmosferu, priredit će noć za pamćenje, a Jäger tim pripremio je još mnoga iznenađenja. 

"Let's Oktoberfest" event oslikat će duh najpoznatijeg njemačkog festivala, začinjenog  posebnom atmosferom i pristupom njemačkog  likera. Koliko su Jägermeister i Oktoberfest "perfect match" pokazuje i službeni hashtag eventa #beer&deer, simpatična dosjetka koja označava pivo & Jägermeister, fantastičnu kombinaciju. 

Prateći službene društvene mreže brenda Jägermeister, još uvijek možete biti jedan od sretnika koji će okusiti duh Oktoberfesta u Sarajevu.

Jeste li spremni za još jednu nezaboravnu noć? 
"Let's Oktoberfest" zajedno!

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.