13.10.2018. 13:15
1
"Hitno pronaći odgovorne za napad na potpredsjednika OO SDP Odžak Antu Božića"
Kantonalna organizacija Socijaldemokratske partije BiH Posavskog kantona najoštrije osuđuje napad na potpredsjednika Općinskog odbora SDP Odžak Antu Božića.

Božić je u centru Odžaka fizički napadnut i pošprican nepoznatim sprejom, nakon čega je hitno prebačen u Kantonalnu bolnicu Orašje.

Anto Božić je, kao kandidat SDP BiH, učestvovao na ovogodišnjim izborima za Skupštinu Posavskog kantona. Nažalost, njegova vizija života u Bosni i Hercegovini i politička stajališta su u suprotnosti sa interesima ekstremnih pojedinaca, koji mu svakodnevno zagorčavaju život, od kako se sa porodicom prije nekoliko godina vratio iz Švicarske i aktivirao u SDP BiH, navode u SDP-u.

"Pozivamo nadležne organe da što prije procesuiraju odgovornog počinitelja ovog sramnog nasrtaja na našeg člana i poručujemo onima, koji ovim metodama zastrašivanja nastoje unijeti strah među građane odžačke općine sa drugačijim političkim stajalištima, da u tome neće uspjeti", saopćio je SDP BiH.



(Lejla Trle)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.