13.10.2018. 20:55
0
CIK donio naredbu za brojanje listića na 27 biračkih mjesta iz 21 grada i općine za različite nivoe
Centralna izborna komisija danas je održala hitnu (telefonsku) sjednicu nakon koje je saopćeno da je u toku proces utvrđivanja rezultata Općih izbora 2018. godine.

To podrazumijeva objedinjavanje rezultata izbora sa redovnih biračkih mjesta i rezultata brojanja glasačkih listića u Glavnom centru za brojanje.

- U vezi s tim, danas je Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine donijela Naredbu Glavnom centru za brojanje, da izvrši brojanje glasačkih listića i utvrdi rezultate izbora na 27 biračkih mjesta iz 21 grada/općine i to za različite nivoe vlasti, a u cilju pravilnog utvrđivanja rezultata glasanja - saopćeno je iz CIK-a. 

Brojanje će biti održano u nedjelju u Glavnom centru za brojanje. 

(NAP/Alen Avdić)

IzboriCIK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.