15.10.2018. 15:04
0
Davor Dragičević: Sada dajem trg opoziciji pa neka oni postave šator
Prema njegovim riječima, u narednom periodu od Tužilaštva traži da mu dostave dva ključna dokaza

Otišli smo s Davidovog trga kako bi se ljudi malo odmorili, ali ako neko uradi nešto što nama ne odgovara, vratit ćemo se sa stotine šatora, rekao je Davor Dragičević, prenosi "Srpskainfo".

Nakon što je s Trga Krajine uklonjen šator u kojem je Davor danima boravio, on je pojasnio da će se okupljanja, kao i do sada, nastavljati svaki dan u 18 sati i da će tako biti do kraja njegovog života, jer “država nikada neće priznati da su mu ubili sina”.

– Evo sada dajem trg opoziciji, pa nek’ oni postave šator i nek’ se druže s narodom i da vide kako je. Mi od naše borbe nećemo odustati – pojasnio je Davor.

Prema njegovim riječima, u narednom periodu od Tužilaštva traži da mu dostave dva ključna dokaza.

Ako to ne urade, onda će ići na nivo BiH, a zatim i pred međunarodne institucije. 

– Advokati nek rade svoj posao, oni imaju predmet. Međutim, ja znam ko je ubio mog sina – prokomentirao je Davor informaciju da je za ubistvo osumnjičen Đorđe Rađen, piše Srpskainfo.com.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.