18.10.2018. 14:02
1
Hrvati ponovo nisu došli na sjednicu Vijeća ministara, u saopćenju stoji da je "sjednica prolongirana"
Iz Vijeća ministara Bosne i Hercegovine potvrđeno je da je današnja sjednica prolongirana jer joj nisu prisustvovali ministri hrvatske nacionalnosti koji su ranije najavili odsustvo te ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak.

U saopćenju su napomenuli da će javnost o novom terminu sjednice biti obaviještena naknadno te su podsjetili da su na telefonskoj sjednici u utorak, 16. oktobra usvojili dvije tačke dnevnog reda.

Radi se o Informaciji o održavanju sastanka Pododbora za trgovinu, industriju, carinu i oporezivanje između Evropske unije i BiH zakazanog za danas u Briselu te Informaciji o održavanju sastanka Pododbora za poljoprivredu i ribarstvo između EU i BiH zakazanog za 25. oktobra.

Usvojeni su dokumenti za diskusiju i date saglasnosti za sastav bh. delegacija za ova dva sastanka te je donijeto više operativnih zaključaka u cilju njihove uspješne pripreme, saopćeno je danas iz Službe za informiranje Vijeća ministara BiH.

(Fena / Haris Ahbabović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.