21.10.2018. 21:40
0
Draško Stanivuković "prozvao" gradonačelnika Banjaluke: 'Predizborna' ulica u Banjaluci uništena nakon deset dana
Jedna banjalučka ulica morat će ponovo na doradu, iako je izgrađena prije desetak dana. Video poplavljena ulice objavio je na svom Facebook profilu Draško Stanivuković, PDP-ov odbornik u Gradskom vijeću Banja Luke i budući zastupnika u novom sazivu Narodne skupštine Republike Srpske.

Praksa u BiH je da vladajuće političke partije pred izbore popravljaju ili grade nove ceste, što kod glasača stvara osjećaj da se radi o prosperitetnim vlastima. Često se dešava da takvi projekti, finansirani novcem poreskih obveznika, budu plaćeni nekoliko puta skuplje, ali ipak ne zadovolje ni minimum potrebnih standarda.

„Gradonačelniče, vi nikako red da zavedete?! Ulica svečano otvorena prije 10 dana. Cijevi već popucale. Rupe uveliko na putu. Pukotine na asfaltu. Rampe za osobe u kolicima toliko visoke da iste ne mogu da ih koriste. Nadzorni organi šta rade? Izvođači radova šta rade? Kome su naše pare otišle? Sada će gospoda „novu” ulicu da prekopa i opet zakopa i tako svako malo“, rekao je Stanivuković pokazujući poplavljenu ulicu, prenosi NAP.

(Patria / Haris Ahbabović)


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.