23.10.2018. 14:24
0
Povratnika Nezira Husića iz Srebrenice usmrtila freza
Povratnik Pribidola kod Srebrenice Nezir Husić (69) poginuo je jučer poslije podne u neposrednoj blizini svoje kuće.

Upravljajući frezom na jednoj nizbrdici, Husić je prilikom prevrtanja mašine pao s nje, a ona se prevrnula na njega i usmrtila ga. 
 
Mrtvozornik Doma zdravlja u Srebrenici dr. Avdo Hasanović za "Avaz" kaže da je freza pala na grudni koš poginulog, polomila mu dva rebra, oštetila srce i krvne sudove, usljed čega je naslijedila smrt na licu mjesta.

Nakon uviđaja i konstatiranja uzroka smrti, tijelo Huskića prevezeno je u mrtvačnicu pokopnog društva "Teslim" u Srebrenici, gdje će biti izvršene pripreme za dženazu i ukop, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.