24.10.2018. 13:26
0
Predsjednik MZ Međugorje dao ostavku nakon što je pretukao ženu
Predsjednik Mjesne zajednice Međugorje Dragan Vasilj podnio je ostavku nakon videa objavljenog na društvenim mrežama, a koji prikazuje Vasilja u sukobu sa ženskom osobom.

Snimci nadzornih kamera prikazali su verbalni i fizički sukob Vasilja sa ženskom osobom za koji je, kako je Vasilj objasnio na Facebooku, kriv parking.

- Ne da bih sebe pravdao,jer nema opravdanja bez obzira na sve što je prethodilo tom događaju, već istine radi, reći ću sljedeće. Ta osoba pet dana se parkira uz pansion na ulazu u moj put na način da se osobna vozila provlače kroz iglene uši, da mini bus s gostima mog pansiona ne može ni ući ni izaći, da dostavna vozila isto tako ne mogu ulaziti u ulicu u kojoj su 4 pansiona i jedan restoran, da vozilo Hitne pomoći koje je došlo po jednog hodočasnika ne može ući da ga odveze u Dom zdravlja - stoji u Facebook objavi koju potpisuje Dragan Vasilj.

Dojučerašnji predsjednik Mjesne zajednice navodi kako su, nakon što ga je ženska osoba izvrijeđala i uputila ružne riječi, što je izazvalo njegovu frustraciju te je on izašao iz svog auta, vikao na nju i udario nogom u prag njenog automobila, prenosi Avaz.ba. 

- U tom momentu ona je uz psovke izašla iz auta, ošamarila me i drugom rukom divljački me ogrebala po sljepoočnici i očima te raskrvavila. Dokaz da je ona mene fizički napala i da je tako bilo: isti videonadzor. Nažalost, tada sam uradio ono što, bez obzira na sve, nipošto nisam smio uraditi, ali je moj kratki fitilj presudio - stoji u objavi.




(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.