26.10.2018. 17:33
0
Akcija na Palama i u Sarajevu, privedeno 13 osoba
Više osoba uhapšeno je danas na području Pala, javlja agencija Patria, nakon što su jutros u Sarajevu ubijena dva policajca.

U toku je koordinirana akcija MUP KS, MUP RS i drugih policijskih agencija s ciljem pronalaska ubica dvojice sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koja obuhvata i područje Republike Srpske.

Portparolka MUP-a RS Mirna Miljanović izjavila je za Patriju da je uhapšeno više lica te da se sprovode u Kantonalni MUP u Sarajevu gdje se vrše dalje provjere.

Na području Sarajeva MUP KS danas je priveo nekoliko osoba, a nakon hapšenja na Palama to je ukupno 13 osoba.

Komesar MUP KS Mevludin Halilović kazao je za Patriju da će biti izvršene provjere alibija privedenih osoba. Nezvanično privedene osobe mogle bi otkriti osobe povezane sa ubistvom dva policajca. 




(Patria / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.