27.10.2018. 8:50
5
Novo okupljanje građana nakon jučerašnjeg ubistva dvojice policajca
Putem društvenih mreža najavljeno je novo okupljanje građana Sarajeva nakon jučerašnjeg ubistva dvojice policajca.

Zbog ubistva dvojice policajaca sinoć su se na mjestu zločina okupili građani, a ponovno okupljanje zakazano je za ponedjeljak u 18 sati na Trgu djece Sarajeva.

Organizator je Bosanskohercegovačko kulturno društvo "Val".

- Ovom prilikom su pozvane i sve druge nevladine organizacije i udruženja bez obzira na djelatnost da se pridruže i podrže ovu aktivnost, te na taj način animiraju sve građane. Jako bitno je da se iskaže i dalje povjerenje u policiju i podrška, jer na taj način dajemo iskrenu potporu sektoru u BiH koji zaista uvijek stoji za svaki problem građana. Ukoliko postoje pitanja, sugestije ili ideje svi građani mogu da se jave putem poruke u inbox oficijalnog Facebook pagea udruženja "Val"- navodi se u pozivu ovog društva. 

Podsjećamo, u jučerašnjem napadu na policiju u Sarajevu, policajac Adis Šehović smrtno je stradao na mjestu događaja, a njegov kolega Davor Vujinović, koji je teško ranjen, podlegao je nakon višesatne borbe za život na KCUS-u. 


(Patria/Admir Oručević)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.