2.11.2018. 12:14
2
Halilović: Zatražili smo pomoć FBI-ja u rješavanju slučaja ubistva policajaca
Na hitnoj sjednici Skupštine KS na kojoj se trenutno razmatra sigurnosna situacija obratio se i policijski komesar Mevludin Halilović, koji je još jednom ponovio kako je događaj od 26. oktobra narušio sigurnost u KS.
Kada je u pitanju rasvjetljavanje slučaja ubistva dvojice policajaca, Halilović je kazao da je u toku vještačenje tragova te da su u pomoć u rješavanju ovog slučaja pozvali i FBI.

Istakao je da je i Vlada razmatrala ovaj slučaj te da je zaključeno da je potrebno poduzeti određene mjere kada su u pitanju teške krađe motornih vozila koje su okarakterizirane kao organizirani kriminal.
 
Kazao je da je broj krivičnih djela krađe vozila u odnosu na 2010. smanjen za 50 posto, prenosi Avaz.ba. 


Također je istakao da je od 2015. godine do danas zabilježeno 17 napada na policajce.




(Lejla Trle) 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.