14.11.2018. 16:54
1
Čović se susreo sa ambasadorom Fieldom
Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović na današnjem sastanku sa ambasadorom Ujedinjenog Kral?evstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH Matthewom Fieldom istaknuo je da je, sa stanovništva poštivanja principa ustavnosti, demokratičnosti i vladavine prava, posebno važno osigurati zaštitu načela legitimnog predstavljanje konstitutivnih naroda na svim nivoima vlasti.

Kada je u pitanju NATO, ocijenjeno je potrebnim dodatno intenzivirati sve aktivnosti, kako bi se što prije aktivirao Akcioni plan za članstvo MAP.

Čović je kazao da će jedan od prioriteta  njegovog budućeg političkog djelovanja biti rješenje problematike grada Mostara.

Na sastanku Čović je zahvalio ambasadoru Fieldu na dosadašnjoj podršci, te mu poželio uspjeh u nastavku njegovog ambasadorskog mandata, saopoćeno je iz Predsjedništva BiH.


(Fena/Alen Avdić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.