20.11.2018. 15:59
4
Čović odbio dati saglasnost da na inauguraciju budu pozvani predsjednici zemalja regiona
Tokom današnje inauguracije članova Predsjedništva BiH ceromoniji su trebali prisustvovati i predsjednici zemalja regiona, ali je član Predsjedništva Dragan Čović kojem je danas istekao mandat odbio dati saglasnost, potvrdio je to novoimenovani član Predsjedništva Željko Komšić novinarima nakon inauguracije.

Komšić je rekao da su danas u Sarajevo trebali biti pozvani i predsjednici Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, ali da se Čović nije složio s tim.

- Gospodin Džaferović, Dodik i ja smo bili za to da ih pozovemo u Sarajevo, ali je Čović odbio dati saglasnost - rekao je Komšić.


(Patria/Admir Oručević)

CovicHDZ
4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.