7.12.2018. 17:05
0
Skupština KS 19. decembra usvaja Budžet za 2019. godinu
Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo danas je dogovorio da se naredna redovna sjednica Skupštine KS održi 19. decembra 2018. godine na kojoj će se zastupnici izjašnjavati o Nacrtu budžeta KS za 2019. godinu kao i o Zakonu o izvršenju budžeta.

Kolegij je zadužio Vladu KS da do ponedjeljka 10. decembra prema Skupštini uputi izmjene i dopune Zakona o izvršenju Budžeta KS za 2018. godinu kako bi se mogli ispoštovati kolektivni ugovori budžetskih korisnika potpisani u septembru ove godine.

Kolegij je uputio sugestiju skupštinama javnih komunalnih preduzeća da zaustave prijedloge imenovanja upravljačkih struktura dok se ne razmotre izvještaji o njihovom radu za 2017. godinu.


(Patria / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.