11.12.2018. 21:42
0
Sarajka Adna Zrno najljepši model na svijetu
Adna Zrno napravila je dosada najveći uspjeh kao predstavnica Bosne i Hercegovine na svjetskom izboru World Top Model u Milanu, osvojila svjetsku titulu World Top Model 2018 te osigurala ugovor u vrijednosti od 200.000 eura.

Adnino ime ovih je dana jedno od najmoćnijih imena u svijetu modelinga i manekenstva, jer je sa samo 17 godina postala svjetski top model!

Sedamnaestogodišnja Adna, inače pobjednica izbora World Top Model Bosne i Hercegovine, i zaštitno lice nedavno održanog projekta 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, među 40 finalistica iz cijeloga svijeta u Milanu, u prijestolnici mode, koji se održao 09.12. pred cca. 1000 zvanica iz modne industrije, svojim samopouzdanjem, odličnim hodom, poziranjem pred fotoaparatima i kamerama, jedinstvenim pristupom, izuzetnom samouvjerenošću, znanjem i izgledom doslovno je oduševila sve prisutne modne scoute, a naročito članove žirija, među kojima su bili predstavnici nekoliko modnih agencija iz Evrope i Amerike, priznati talijanski dizajneri i osobe iz modnog svijeta.

Adna je članica modne agencije Abc Models Mgmt International već 2 godine. Najbolji i najljepši model svijeta živi u Sarajevu, a ovom pobjedom postala je dio jedne od najvećih svjetskih modnih agencija „Major Model Management", čime je osigurala ugovor od 200 hiljada eura, saopćila je modna agencija Abc Models Mgmt International. 



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.