12.12.2018. 13:34
0
Konsultacije članova Predsjedništva BiH
U zgradi Predsjedništva BiH u toku su konsultacije članova Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Željka Komšića i Šefika Džaferovića uoči sjednice koja bi trebala biti održana u 14 sati.

Za sada nije poznato da li će sjednica i biti održana s obzirom na zahtjev predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika da se istakne i zastava bh. entiteta Republika Srpska uz državnu zastavu, ili da u sali bude istaknuta samo jedna državna zastava. 

Dodik je jučer zbog zahtjeva za isticanjem zastave RS, a što je odbijeno, otkazao i konsultacije sa parlamentarnim stranakama kako bi predložili ime mandatara za sastav Vijeća ministara ali je zatražio da se stranke pismeno izjasne za šta je rok bio danas do 10 sati. 


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.