14.12.2018. 17:56
0
Medresa Džemaludin-ef. Čaušević u Cazinu: Admir Sović nije ni upisao, pohađao, niti završio našu Medresu
U nekim od tekstova objavljeno je kako je Admir Sović - koji je ubio svoje troje djece, a potom izvršio samoubistvo - pohađao Medresu ''Džemaludin-ef. Čaušević'' u Cazinu.

Javili su nam se iz pomenute Medrese sa saopštenjem da Admir Sović ipak nije pohađao tu školu, a njihov demanti prenosimo u cjelosti:

''Žalosti činjenica da  pojedinci pa i pojedini mediji koriste mogućnost da i u užasima koji se događaju traže prilku da budu što senzacionalniji radi vlastite promidžbe, a možda i zbog želje da iskažu vlastitu mržnju prema Islamu i svemu onome što je islamsko.

U tragediji  koja se jučer desila u Bihaću gotovo svi elektronski mediji ističu da je počinilac ovog gnusnog djela, ubica svoje vlastite djece,  pohađao i završio Medresu “Džemaludin-ef. Čaušević” u Cazinu. 

Odgovorno tvrdimo da Admir Sović, nije ni upisao, niti pohađao,  a kamoli završio Cazinsku medresu. 

Kao ljudi i kao vjernici šokirani smo ovim činom. Dignuti ruku na vlastito dijete i na ovako svirep način mu oduzeti život  može jedino neko ko nije pri zdravoj pameti a ne neko ko za sebe tvrdi da ima  vjere u prsima.''

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.