14.12.2018. 18:46
0
Pravda za Davida ispred Palate predsjednika RS: "Bio je snijeg kad smo te tražili i opet je pao snijeg. Mi nikad nećemo odustati"
Bio je snijeg kad smo te tražili, sad je opet pao snijeg, poručio je Davor Dragičević.

I večeras je održano okupljanje grupe Pravda za Davida u centru Banjaluke.

Davor Dragičević, rekao je da je bila zima kad su Davida tražili, a sada je opet pao snijeg, prenosi portal Buka. 
Skup se uputio ispred Palate predsjednika RS gdje se Davor obratio okupljenim policajcima i Predsjednici RS prozivajući ih.

"Bio je snijeg kad ste ga oteli, a sada je opet pao snijeg. Mi nećemo odustati", poručio je Davor ispred Palate Predsjednika RS.

Kako prenosi portal Buka, Davor je rekao da se Pravda za Davida okuplja svakodnevno više od devet mjeseci i da će se mnoge stvari riješiti na skupu koji je zakazan za april. 

Ispred Palate predsjednika Davor je ostavio Davidove fotografije, a okupljeni su zapalili svijeće i pjevali himnu skupa Klinac u getu.


(Lejla Trle)

 



 



 



 



 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.