15.12.2018. 11:15
0
U KS na terenu 55 vozila i 150 radnika Zimske službe
Ekipe Zimske službe KJKP "Rad" su i jutros na terenu i čiste snijeg na području Kantona Sarajevo.

-Na terenu se trenutno nalazi 55 vozila koji su angažirani na čišćenju snijega, te 150 radnika koji ručno čiste pješačke prostore - trotore, mostove i druge javne površine, potvrdio je Feni glasnogovornik "Rada" Mirza Ramić.

Dodao je da su prohodne i očišćene saobraćajnice prvog i drugog prioriteta, te da se bez problema odvijaju linije gradskog saobraćaja.

- Snijeg još uvijek pada pa se mora popravljati ono što je urađeno. Trenutno se čiste ulice trećeg prioriteta, ali zbog snijega koji pada čiste se i ulice prvog i drugog prioriteta - kazao je Ramić, dodavši kako je trenuta temperatura u gradu - 4 stepena Celzijusa.


(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.