15.12.2018. 16:32
0
Načelnik Kaknja poručio: Svi muškarci koji su zdravi neka očiste snijeg ispred svojih dvorišta
U Kaknju je danas na snazi visok stepen mobilizacije svih resursa u borbi sa snježnim nedaćama.

Uz mehanizaciju preduzeća "Trgošped" i "Vodokom", koje je po ugovoru angažirala Općina Kakanj, u borbi s visokim snježnim pokrivačem uključile su se na dobrovoljnoj osnovi i firma "Beged", te JP Šumsko-privedno društvo ZDK PJ Kakanj sa svojom mehanizacijom.

V.d. načelnika Aldin Šljivo je pozvao sve muškarce koji su zdravi da se pridruže akciji i očiste snijeg prvo ispred svojih dvorišta, a po mogućnosti i dalje, na uzbrdicama i slično.

Poseban poziv uputio je onima koji kritikuju zimske službe s društvenih mreža.

U akciju koja je nazvana "Svi lopate u ruke - pobijedimo snježne nedaće" uključio se veliki broj građana općine Kakanj, saopćeno je iz Press službe Općine Kakanj.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.