18.12.2018. 14:27
4
Jamaković koji je prijetio Dodiku: A šta treba, da šutim?
Magazin “Mreža” prenio je razgovor sa Nizamom Jamakovićem, osobom koja je prijetila Miloradu Dodiku.

Federalna televizija objavila je ekskluzivni razgovor s osobom koja je osumnjičena za telefonske prijetnje Miloradu Dodiku.

Podsjetimo, 26. novembra u Dodikov kabinet je sa njemačkog beroja upućen telefonski poziv. Nepoznata osoba je vrijeđala Dodika i njegove saradnike, te prijetila kako će ih “sve zapaliti”.

“Nisam rekao da ću ih sve zapaliti, nego sam rekao da mu zastavu treba zabiti u debelo meso”, rekao je, između ostalog, Jamaković.

Priznao je da je nazvao u Predsjedništvo BiH.

“A šta treba, da šutim? Koliko godina treba da šutimo. Kao maloljetan sam branio svoju državu, i šta treba sada, da šutim? Da čitav život šutim?”, rekao je Jamaković, piše Oslobođenje.

(Alen Avdić)

 
4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.