24.12.2018. 14:12
0
Studenti se javili putem Javnog poziva Turističke zajednice KS i dobili stipendije: Pogledajte ko je sve dobio stipendije
Turistička zajednica Kantona Sarajevo (TZKS) stipendira učenike i studente u Kantonu Sarajevo, koji se tokom tekuće školske/akademske godine bave tematikom turizma, njegovog razvoja i unapređenja.

Ugovore o sufinansiranju učeničkih/studentskih radova predsjednik TZKS Midhat Hubijar potpisao je sa studentima koji su svoje radove prijavili putem Javnog poziva Turističke zajednice, a koji će biti završeni u ovoj akademskoj godini.

Ugovore su potpisali studenti: Sanja Tufo sa Ekonomskog, te Ilona Lalić, Muniba Orić, Mahira Čaušević i Afan Katica sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Studenti su, iznenađeni ovim vidom podrške Turističke zajednice KS, koju do sada nisu imali, zahvalili na ukazanoj prilici da svojim radovima utječu na poboljšanje turizma u KS, te obećali da će sa zadovoljstvom u budućnosti participirati u afirmaciji turističke ponude, saopćeno je iz Turističke zajednice KS.

Hubijar, koji je inicijator projekta, ukazao je na važnost mladih za budućnost, te izrazio uvjerenje da im je neophodna podrška kako ne bi napustili državu, te da svoju kreativnost i sposobnost trebaju ulagati i pokazati u svojoj državi.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.