25.12.2018. 17:31
0
'Ovo je prilika da se ujedinjeno suprostavimo '
Povodom dešavanja u Banjoj Luci, gdje je policija MUP-a RS na protestima za Davida Dragičevića primjenila silu te nekoliko osoba uhapsila, oglasio se i Jerko Ivanković Lijanović.


‘’Prije svega kao roditelj, kao sugrađanin i čovjek koji je i na svojoj koži doživio i proživljava teror aktualnog režima koji je velika prijetnja pravnoj državi, od srca suosjećam sa roditeljima ubijenog Davora Dragičevića koji su danas uhapšeni u Banja Luci ali tako i Dženana Memića i svih pravednih i moralnih roditelja i stanovnika u Bosni i Hercegovini koji su žrtve.

Osuđujem nasilno ponašanje policijskih organa u RS-u prema roditeljima koji su izgubili svoje djete i koji samo žele pravdu za svog Davida.

Nadam se da će, nažalost ovakva dešavanja, biti povod ujedinjenja svih stanovnika u BiH koji osjećaju na svojoj koži i kroz svoje živote svakim danom represiju i manipulativno ponašanje vlasti. Ovo je prilika da se ujedinjeno suprostavimo i zaustavimo korumpirani sistem i na najviši nivo uspostavimo vladavinu prava u BiH’’,
poručio je Jerko Ivanković Lijanović lider Narodne stranke Radom za boljitak povodom aktuelnih dešavanja u Banja Luci.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.