1.1.2019. 19:00
1
Suzana Radanović: Izjave Radojičića su jadne, konsultirat ću se s advokatima da tužim Grad Banja Luku
Suzana Radanović, majka ubijenog mladića Davida Dragičevića večeras je u Banjoj Luci kazala da je Bog počeo da radi.

Ona je ispred hrama Hrista spasitelja u Banjoj Luci kazal da će večeras kao i noć ranije zapaliti svijeće, ali se i osvrnula na posljednje izjave Igora Radojičića.

- Današnja izjava Igora Radojičića, jednog gradonačelnika, koji je rekao da će organizator protesta platiti milionsku odštetu je jadna. Sutra ću da se konsultiram da advokatima i da tužim Grad Banja Luku - kazala je Radanović, prenosi Avaz.ba. 

Dodala je kako njen sin David nije bio siguran onaj dan kad je bio otet.

- Također, namjeravam tužiti MUP, jer su 25. decembra došli u kuću bez naloga i pretraživali tri i po sata. Moja maloljetna djeca koja su bila u kući su pretrpjela šok - navela je Radanović.



(Lejla Trle)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.