4.1.2019. 8:45
0
Još 36 dana do najvećeg međunarodnog takmičenja nakon Olimpijskih igara 1984.
Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka danas će održati press konferenciju u povodu ceremonije svečanog otvaranja EYOF-a 2019.

Ovom prilikom Skaka će imenovati novinare - prijatelje EYOF-a i uručiti prve pozivnice za Ceremoniju svečanog otvaranja „EYOF-a 2019“.

Specijalni izazov za prisutne novinare na Trebeviću bit će priprema Groodvy, maskota EYOF-a, koji će podsjetiti na važnost fairplaya.

Do najvećeg međunarodnog takmičenja, nakon Olimpijskih igara 1984. Sarajevo dijeli još 36 dana.

Više od 1.500 sportista od 14 do 18 godina iz 46 zemalja stiže u Sarajevo na EYOF.

Alpsko skijanje, biatlon, skijaško trčanje, umjetničko klizanje, hokej na ledu, brzo klizanje, snowboard i karling, discipline su u kojima će se mladi sportisti takmičiti.

Iz Sarajeva i Istočnog Sarajeva poslane su poruke kako je sve spremno za realizaciju najvećeg olimpijskog festivala za mlade sportiste.


(Patria / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.