10.1.2019. 16:46
0
Općinski vijećnik iz Breze fatihom odao počast poginulim pripadnicima ARBiH katoličke vjeroispovjesti
Dan 304. brdske brigade Armije RBiH obilježen je u u torak, 8. januara 2019. godine u Brezi.

Obilježavanje ovog dana je počelo prijemom ratnih komandanata i dobitnika najvećih ratnih priznanja u zgradi Općine Breza, zatim su delegacije Općinskog vijeća, boračkih organizacija, škola i obdaništa položili cvijeće na grobljima i spomen obilježjima, da bi svečanost završila svečanom akademijom.


Kako navodi portal  piše Visoko.co.ba, nakon predizbornog svečanog otvaranja prvog sloja asfalta od strane načelnika Muniba Zaimovića, ovaj put u glavnoj ulozi je vijećnik Anes Babović koji je kao član delegacije Općinskog vijeća položio cvijeće na katoličkom groblju i tom prilikom proučio fatihu!?

Napominjemo, Anes Babović je na lokalnim izborima ušao u Općinsko vijeće kao kandidat ASDA, da bi na konstituirajućoj sjednici Vijeća izašao iz kluba ASDA, proglasio se nezavisnim i formirao klub sa Vijećnikom iz GDS, piše Visoko.co.ba.






(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.