15.1.2019. 21:17
0
U BiH do kraja januara nestabilno sa snijegom i kišom, februar topliji
U Bosni i Hercegovini od početka godine vlada nestabilno vrijeme, s intenzivnim snježnim padavinama, koje su posebno izražene u posljednjih sedam dana.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, do kraja januara nas očekuje nestabilno vrijeme, s tim što će u Hercegovini biti izraženija kiša, dok će u ostatku zemlje dominirati snijeg i susnježica.

Temperature će se kretati od -8 do -3 stepena u Bosni, a u Hercegovini od 3 do 8 stepeni.

Kada je u pitanju drugi dio januara, tu možemo očekivati nešto ugodnije temperature. Posebno se to odnosi na period od 17. do 31. januara.

Kada je u pitanju februar, AccuWeather navodi da će drugi mjesec u godini biti topliji, ali s više kiše. Također se očekuju duži periodi bez padavina.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.