19.1.2019. 14:13
7
"Pogriješio sam, iskreno mi je žao"
Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto iz Naše stranke poručio je putem svog Twitter profila kako je pogriješio kada je zatražio paušal od Doma naroda Parlamenta FBiH.

"Nakon povlačenja iz Doma naroda tražio sam paušal, jer sam dobio mišljenje da na to imam pravo. Znao sam šta potpisujem.

Godinama se borim za ukidanje paušala profesionalnim zastupnicima koji na istom radnom mjestu primaju platu. Ovo nije takav slučaj, ali pogriješio sam i iskreno mi je žao", poručio je Forto.

Edin Forto je 9. januara 2019. godine podnio Administrativnoj komisiji Doma naroda Parlamenta FBiH zahtjev za odobravanje isplate paušala koji iznosi 630 KM i to od 1. januara 2019. godine. 


(Patria/Admir Oručević)

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.