23.1.2019. 17:55
1
Burno na sjednici Skupštine KS: Dino Konaković poručio zastupnicima iz SDA "Zagraktali ste iz prvog reda, lažete, ovakav si, onakav si, za status koji pišu administratori"
FOTO: Source.ba / Arhiva
Aljoša Čampara, zastupnik SDA u Skupštini KS, optužio je na današnjoj sjednici Skupštine KS predsjedavajućeg Elmedina Dinu Konakovića da iznosi laži na Facebook stranici kako se on bori protiv Zakona o prijavljivanju, utvrđivanju porijekla i kontroli imovine, prenosi Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Konaković je prije toga kazao Čampari da će ga udaljiti sa sjednice zbog nedoličnog ponašanja te da na to ima pravo prema Poslovniku.

Osim Čampare, i ostali zastupnici počeli su s vrijeđanjem Konakovića govoreći mu da laže te "kako ga nije sramota".

- Zagraktali ste iz prvog reda, lažete, ovakav si, onakav si, za status koji pišu administratori. Suzdržite se takvih komentara i nemojte kolegama govoriti ružne riječi i da lažu jer ću vas samo jednom opomenuti i poslije lagano udaljiti sa sjednice – odgovorio im je Dino Konaković.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.