29.1.2019. 16:15
2
U Banjoj Luci brutalno pretučen učenik u dvorištu osnovne škole, drugi učenici su njemo posmatrali i nisu pozvali nikoga od osoblja
Jedanaest učenika među kojima je bilo i srednjoškolaca, u petak 25.01. u sred dana u dvorištu osnovne škole Ivo Andrić, brutalno je pretuklo učenika devetog razreda ove škole u Banjoj Luci. Niko ne želi ni da pomisli kako bi sve završilo, da nije naišao nastavnik razredne nastave i galamom prekinuo premlaćivanje tinejdžera, piše portal Buka.

Pretučenom dječaku je pružena ljekarska pomoć i danas se vratio u školske klupe. piše blmojgrad.

Kako navodi Buka, sve je snimila nadzorna kamera postavljena na školi. Svi akteri tuče dali su izjave. Policija provodi istragu.  Kako su nam potvrdili u školi, svi učenici koji su učestvovali u ovoj organizovanoj tuči biće najstrože kažnjeni.

Međutim ono što je najviše šokiralo prosvetne radnike i sve uključene u istragu cijelog slučaja  je pasivnost druge djece.

Naime, kako se sve odigralo po danu, drugi učenici su nijemo posmatrali brutalno premlaćivanje i niko od njih nije pozvao nikoga od nastavnika ili osoblja škole da pokuša da prekine te nemile scene.



(Lejla Trle) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.