6.2.2019. 13:09
0
"Pravda za Davida" poručuje: Na Facebooku postoje grupe koje nemaju veze s nama, pokušali su da nas iskoriste
Iz grupe “Pravada za Davida” ogradio su se danas od, kako navode, određene novoformirane grupa na Facebooku, koja nema nikakve veze s “Pravdom za Davida” i od koje se i porodica i svi njihovi članovi kategorično ograđuju.

- Grupa 'Pravda za Davida' i porodica pokojnog Davida Dragičevića je već nekoliko puta pokušana da se iskoristi od strane raznih subjekata za ostvarivanje nekih njihovih ciljeva, koji nikako nisu u skladu s onim za šta se mi zalažemo od samog početka, a to je istina o ubistvu Davida i pravda za počinjeno ubistvo – saopćeno je iz te grupe.

Tvrde da istupi, kao što je te neformalne grupe, vjerovatno i osmišljeni samo s ciljem “prljanja ugleda i časti jedne iskrene građanske inicijative, koja se koristi isključivo legitimnim metodama u borbi protiv bezakonja i nepoštovanja osnovnih ljudskih prava i koja djeluje s ciljem obezbjeđivanja sigurne budućnosti za svu našu djecu”.

Iz te grupe uputili su molbu građanima i svojim članove da ne nasjedaju na ovakve i slične provokacije pojedinih grupa, jer jedino i isključivo grupa “Pravda za Davida” i njeni odabrani predstavnici imaju pravo da zastupaju njihove stavove i ciljeve uime porodice i svih ostalih članova.

Proslijedili su i fotografije pomenute Facebook grupe i njihove objave, s kojom su, tvrde, željeli da skrenu pažnju na sebe koristeći lik Davora Dragičevića i njegovog pokojnog sina Davida.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.