8.2.2019. 17:43
0
Subota i nedjelja radni dani u CIK-u, računaju se u rokove za podnošenje žalbi
Centralna izborna komisija (CIK) BiH je radi poduzimanja radnji u postupku provedbe posrednih izbora za Dom naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine u rokovima utvrđenim odredbama Izbornog zakona BiH, utvrdila da su 9. februar (subota) i 10. februar (nedelja) radni dani u CIK-u BiH, koji se računaju u rokove za podnošenje žalbi na odluke CIK-a donijete na 15. sjednici CIK-a koja je održana danas.

Ovaj zaključak stupa na snagu danom donošenja i objaviće se na internet stranici Centralne izborne komisije BiH  www.izbori.ba, i smatrat će se da je danom objavljivanja isti dostavljen svim sudionicima u izbornom procesu - navodi se u zaključku CIK-a BiH.


(Fena/Admir Oručević)

ZalbeCIK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.