13.2.2019. 19:02
2
Još nije poznato ko će preuzeti Gačićevo tijelo, te gdje će biti pokopan
Nakon što je likvidiran višestruki ubica Edin Gačić, poznati su detalji uviđaja sa mjesta ubistva u Košćanima na području Hadžića.

Utvrđeno je da je Gačić bio dobro opremljen i naoružan, na sebi je imao adekvatnu odjeću koja ga je štitila od hladnoće u zemunici u kojoj je boravio.

Tokom krvavog pohoda koristio je automat i pištolj.

Kako je saopšteno, još nije poznato ko će preuzeti tijelo Edina Gačića, te gdje će i kada biti pokopano.

''U tim slučajevima Pokop se obraća Ministarstvu za rad i socijalnu politiku KS, da vidi mogućnost ukopa osobe koja je bez srodnika. Oni bi trebali imati sve što je potrebno'', kazao je Šefik Vatreš iz KJKP Pokop Sarajevo.


(Amila Alijagić)

Edin Gacic
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.