17.2.2019. 18:56
1
"Bio sam veliki poštovalac Šabana Šaulića. Sa nevjericom sam primio vijest da je poginuo"
FOTO: Source.ba / Arhiva
Telegram saučešća porodici Šabana Šaulića uputio je Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Piše: Haris Ahbabović

- Sa nevjericom i neizmjernom tugom primio sam tužnu vijest da je Šaban Šaulić tragično izgubio život. Bio sam njegov veliki poštovalac i kao čovjeka i muzičara, njegovih pjesama i neponovljivog glasa i mogu reći da je s pravom dobio nadimak "kralj narodne muzike" - naveo je Dodik.

- U ime svih građana BiH i u svoje lično ime izražavam iskreno saučešće porodici dragog prijatelja i velikog majstora narodne pjesme, koji je pet decenija suvereno dominirao ovim muzičkim prostorima. Počivaj u miru legendo narodne muzike - navodi se u telegramu saučešća.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.