21.2.2019. 8:55
6
Radončića pitali je li Bakir i dalje kreten
Gostujući u Centralnom dnevniku Fahrudin Radončić izjavio da je Bakir Izetbegović kreten, politički kreten, da mu neke stvari i optužbe na njegov račun niakda ne može halaliliti te da neće s njim u koaliciju.

"Bakir po običaju nema pojma ni o čemu. Ni o montiranim optužnicama ni o pritvorima. Pravi se da ništa ne zna. Osim na Božićnom prijemu nisam se vidio s njim. Ne komuniciramo ni SMS-om. Ni poruka ni posrednika. Gospodin Asim Sarajlić je kontakt između nas. Bakir je kreten. Politički kreten. Ima svoje slijedbenike u dva, tri medija preko kojeg me nazivaju izdajnikom. Zato je dobio prijavu za govor mržnje. Izvinjavam se ljudima koji su u kretenskom stanju, ali njemu se ne izvinjavam. Bakir može da priča gluposti, ali ja sam svoj patriotizam već dokazao", kazao je tada Radončić.

Danas, situacija totalno drugačija. Fahrudin Radončić na pregovorima u centrali SDA s Bakirom Izetbegovićem o mogućoj koaliciji na svim nivoima vlasti. Pitali smo ga, je li prevazišao sve ono što je rekao, je li Bakir i dalje kreten?, prenosi Face TV.

(Alen Avdić)

 
6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.