26.2.2019. 21:05
0
Enver Bijedić povukao tužbu nakon što ga je Željko Komšić nazvao "kriminalcem"
FOTO: Source.ba / Arhiva
Enver Bijedić, član Predsjedništva SDP-a i predsjednik Kantonalnog odbora SDP-a Tuzla, povukao je tužbu protiv predsjednika DF-a i člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koju je bio podnio nakon što ga je Komšić u jednoj izjavi nazvao kriminalcem, prenosi Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Nakon što je Amra Haračić iz Lukavca, zastupnica u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, napustila redove DF-a, Komšić je u svom odgovoru na istup ove zastupnice kazao da zbog smrti Nike Bakovića nije imao ni volje ni želje da se raspravlja i uvjerava, ali je ipak jednu stvar poručio, piše Avaz.

- Samo ću vam poručiti, ako je vama, Jasminu Kadiću, Lejli (Didik-Sarajlić) ili bilo kome drugom lakše podnijeti kriminalca Enku Bijedića (Enver Bijedić) i kriminalizirani SDP (čast pojedincima) nego profesora Zlatana Begića, onda neka vam dragi Bog pomogne, ako vjerujete u njega! A ako ne, nema vam pomoći svakako – napisao je tada Komšić u svojoj reakciji koju je dostavio svim članovima Predsjedništva stranke. 

Nakon ove izjave koja je izazvala brojne reakcije unutar tuzlanskog SDP-a, Bijedić je odlučio tužiti svog nekadašnjeg stranačkog kolegu Komšića. Razlog zbog kojeg je Bijedić pak povukao tužbu još nije poznat, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.