27.2.2019. 20:20
0
Fahrudin Radončić poručio: DF će ići u vlast i mislim da će se sutra raspasti Bh. blok!
Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB BiH) Fahrudin Radončić je gostujući u programu N1 govorio o formiranju vlasti u BiH i mogućim budućim koalicijama u kojima uz SDA vidi Demokratsku frontu.

Radončić je rekao da DF pokazuje tendenciju da uđe u vlast, te da je to, kako je poručio, olakšanje za SBB. On je najavio da će SBB biti lider u opoziciji, zajedno sa SDP-om. Radončić je rekao da je za SBB to pozitivan rasplet.

Predsjednik SBB-a je rekao da su sa SDA-om razgovarali dva puta, u situaciji kada niko nije htio sa SDA.

"Mi smo bili pozvani kao neka vrsta suporta da SDA ne ide sama u državnu vlast. Činjenica da DF to hoće, nama olakšava i čini nas sretnim", rekao je Radončić, nazivajući prirodnom koaliciju SDA - DF. Predsjednik SBB-a procjenjuje da bi se Bh. blok mogao raspasti, te da je "priča oko ljevice u BiH tigar od papira."

"Neka DF pokaže svoj kapacitet, to je pozitivna stranka i nemam neke primjedbe na njih", rekao je Radončić, prenosi NAP.

(NAP / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.