11.3.2019. 8:06
0
Mirni protesti u Tuzli u znak sjećanja na 11. juli 1995.
Članice Udruženja 'Žene Srebrenice' okupit će se danas na mirnim protestima u Tuzli, u znak sjećanja na 11. juli 1995. godine kad se dogodio genocid u Srebrenici.

- Kao i svakog 11. u mjesecu, žene Srebrenice okupit će se i ovog jedanaestog na platou bivše zgrade srušene opštine Tuzla u 12.00 sati. Odatle će kolona mirno krenuti do Gradske česme odnosno do Trga žrtava genocida Srebrenice u Tuzli uz poruku 'Istina nama, kazna zločincima' - navode iz Udruženja.

Mirnom protestu u Tuzli, Udruženju građana 'Žene Srebrenice' pridružit će se žene iz Medžlisa Tuzla, asocijacija žena, te građani Tuzle.  


(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.