21.3.2019. 22:21
25
Pekara “Manja” uputila izvinjenje zbog statusa o Karadžiću: Saša Trivić će biti adekvatno sankcionisan
Nakon što je vlasnik lanca pekara “Manja” Saša Trivić putem Twittera podržao ratnog zločinca Radovana Karadžića, oglasili su se iz pekare “Manja” putem zvanične stranice i izvinili su se svim korisnicima koji su se uvrijedili Trivićevim činom i poručili da će Saša Trivić biti adekvatno sankcionisan.

Uvidom u vlasničku strukturu firme “Krajina klas”, vlasnici su Trivićeva žena, Biljana Trivić i Saša Trivić.
Saša Trivić, vlasnik “Krajina klasa”, te lanca pekara Manja, u kojima Sarajlije svakodnevno kupuju pekarske proizvode, a koji se mogu naći i na policama tržnih centara Bingo i Mercator, izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama nakon što su isplivali njegovi komentari u vezi osuđenog ratnog zločinca Radovana Karadžića, ali i Ratka Mladića.

Na Twitteru je Trivić podijelio fotografiju ratnog zločinca Ratka Mladića uz opis “Jedan jedini”, a “najavio” je i “prelazak iz komunista u četnike” zbog “sarajevskih Srebrenica”

Facebook je preplavljen pozivima na bojkot njegovih pekara, a oni najglasniji pitaju javno Trivića kako može voljeti ratne zločince i to javno prezentirati, istovremeno uzimajući novac koji mu Sarajlije ostavljaju budući da ima pekare na Otoci, u Hrasnom, Vogošći, Čengić Vili, Koševu..

(Alen Avdić)

25
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.