22.3.2019. 14:44
16
Direktorica BH Radija 1 podržala Sašu Trivića i pekaru "Manja": Očekivala sam ovo još ranije, jer o tebi u federalnom Sarajevu pričaju naveliko da si četnik od otvaranja pekare
Saša Trivić, simpatizer ratnih zločinaca i četnika kojima je dao javnu podršku, ali i vlasnik lanca pekara “Manja”, nastavio je sa komentarima na Twitteru nakon što ga je veliki dio javnosti u BiH iskritikovao zbog podrške ratnim zločincima.

Piše: Haris Ahbabović

Sada, kada je razotkriveno da ovaj poduzetnik veliča ratne zločince koji su ubijali građane Sarajeva, on se pravda da je "žrtva".

- Postoje dani kada poželiš da se nisi ovdje rodio. I Andićevi opisi tamnog vilajeta su „tanki“ koliko je on ustvari taman – napisao je Trivić na Twitteru.

Trivićev tvit komentirala je i Pejka Medić, direktorica BH Radija 1, državnog, radija. Medić je već nekoliko godina na čelu BH Radija 1. Ona je, također javno, na društvenim mrežama podržavala presuđene, dokazane ratne zločince Ratka Mladića i Radovana Karadžića.  

- Već viđen scenario. Očekivala sam ovo još ranije, jer o tebi u federalnom Sarajevu pričaju naveliko da si četnik od otvaranja pekare. Ja kifle i kolače kupujem u Lukavici i nema boljih – napisala je Medić Triviću.

On joj je na to napisao:

- Hvala, koliko se sjećam, i ti si preživjela slično.

16
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.