25.3.2019. 9:45
0
U ovim ulicama danas neće biti vode
Kantonalno javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo saopćilo je da će se danas, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, vršiti radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama:

Humska, Muhameda ef. Pandže, Pofalićka, Tome Mendeša, Briješće brdo, Kasindolska, Aleja Bosne Srebrene, Tabašnica, Čobanija, Bistrički put, Stolačka, Soukbunar, Harbina, Hrvatin, Donji Hotonj, Timurhanova, Varaždinska, Kovačevac, Mekote, Gorana Čišića, Ibre Ćeske, Franjevačka, Džemala Bijedića, Šenoina,  Hafiza Ibrahima Trebinjca, Splitska, Lamekanija, Bajramuša, Močila.
 
Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.