30.3.2019. 16:56
1
Glavni odbor SDA osudio napad Ćesira na fotoreportera Žurnala
Glavni odbor SDA na današnjoj sjednici u Sarajevu osudio je napad predsjednika Općinskog odbora SDA Novi Grad Sarajevo Huse Ćesira na fotoreportera portala Žurnal, rekao je novinarima nakon sjednice zamjenik predsjednika Glavnog odbra SDA Čedomir Lukić.

Na nadležnim organima je sada da rade svoj posao, a predsjednik SDA Bakir Izetbegović, predsjednik Kantonalnog odbora SDA Sarajevo Asim Sarajlić, ministrica za ljudska prava i izbjeglice BiH Semiha Borovac već su iznijeli stavove koje dijeli kompletno članstvo stranke - istakao je Lukić.

Naveo je da nije upoznat s detaljima napada zbog čega ne želi da on lično sudi bilo kome u takvoj situaciji.

Upitan da li će unutar SDA biti pokrenut postupak protiv Ćesira, Lukić je odgovorio da u ovom trenutku ne može govoriti o tome ali da će to biti razmatrano na narednim sjednicama organa stranke.


(Fena/Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.