7.4.2019. 9:44
0
Zvizdić uputio telegram potpredsjedniku Irana nakon razornih poplava u toj zemlji
Povodom poplava koje su zadesile Islamsku Republiku Iran, predsjedavajući Vijeća ministara BiH, Denis Zvizdić uputio je danas telegram potpredsjedniku IR Iran, Muhamedu Reza Rahimiju, u kojem se navodi:

“Povodom poplava koje su pogodile vašu zemlju, u kojima je smrtno stradalo preko sedamdest vaših državljana i koje su napravile veliku materijalnu štetu, u ime Vijeća ministara BiH i u svoje ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća. Molim vas da porodicama poginulih prenesete naše iskreno saosjećanje, a povrijeđenima brz oporavak.” navodi se u telegramu predsjedavajućeg Zvizdića. 


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.