12.4.2019. 16:04
0
Slavko Mršević u ponedjeljak kreće u školu
Na sastanku koji je danas održan u Ministarstvu prosvjete RS, a kojem su prisustvovali roditelji Nenad i Sanja Mršević, javni zastupnik porodice Bojan Bajić te ministrica Natalija Trivić sa saradnicima, dogovoreno je da Slavko Mršević u ponedjeljak krene u školu.
Nakon tri godine borbe, mladiću iz Rudog sa Aspergerovim sindromom kao blažim oblikom autizma bit će ispunjena najveća želja, da posljednji mjesec škole provede sa svojim drugarima iz razreda i s njima krene na matursku zabavu. 

– Pregovori su trajali nekoliko sati, sagledali su se svi pravni aspekti, ali ono što je sada najvažnije i jedino što treba reći je da Slavko u ponedjeljak polazi u školu. Tresemo se k'o Banja Luka – kazao nam je Bojan Bajić, piše Avaz.

(Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.