17.4.2019. 16:17
5
Mladi ministar Arnel Isak poručio: Došao sam danas lično se uvjeriti da radovi idu po planu i da sve teče u najboljem redu
Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona Arnel Isak posjetio je danas radilište puta Nemila-Bistričak koji je stradao od poplava i klizišta 2014. godine.

Radove na sanaciji izvodi preduzeće "Almy transport" Zenica, a koji teku planiranom dinamikom.

- Ovo je jedan od značajnijih projekata koji se realiziraju, a koji će olakšati život brojnom stanovništvu koje gravitira ovim dijelom. Došao sam danas lično se uvjeriti da radovi idu po planu i da sve teče u najboljem redu - poručio je Isak, saopćeno je iz Press službe Vlade Zeničko-dobojskog kantona. 

Pored ministra Isaka, radilište je posjetio i Dario Pekić, ministar unutrašnjih poslova u Vladi ZDK.

(Fena / Haris Ahbabović)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.