17.4.2019. 16:54
0
"Hoću svakom gazdi koji zarađuje milione maraka, a ne može radniku da kupi mesni narezak, da stanem za vrat dok ne bude poštovao svog radnika"
Poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, Nebojša Vukanović žestoko se sukobio sa SNSD-ovcem Ilijom Tamindžijom
– Jesam ja lobista Megglea, koliko sam i plaćenik gradonačelnika Dubrovnika, što ste tvrdili na prošloj sjednici – započeo je Vukanović izlaganje. 

– Ko god me je od trebinjskih privrednika palaćao jednom markom, ja ću se odmah povući iz ove Skupštine i neću progovoriti više ni riječi – nastavio je Vukanović te dodao.

 – Hoću svakom gazdi koji zarađuje milione maraka, a ne može radniku da kupi mesni narezak, da stanem za vrat dok ne bude poštovao svog radnika – kazao je Nebojša Vukanović, a prenosi Slobodna Bosna. 

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.