19.4.2019. 17:00
0
Govedarica: Nadam se da žive u ambijentu jedne sretne porodice
Nakon što je šest političkih stranaka koje čine vlast u Republici Srpskoj postiglo dogovor o zajedničkom djelovanju do 2022. godine, reagirali su i iz opozicije u tom bh. entitetu.

- Ja zaista nemam potrebu da komentiram njihov jučerašnji sastanak i procente koje su ustanovili. Nadam se da žive u ambijentu jedne sretne porodice - izjavio je za Avaz TV Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a.

Podsjetimo, šest političkih stranaka koje čine vlast u Republici Srpskoj postigle su danas sporazum o zajedničkom djelovanju do 2022. godine. Vladajuću koaliciju u RS čine SNSD sa 53,57 posto, DNS 14,29, SP 12,50, Demos i Ujedinjena Srpska po 7,14 i NDP sa 5,36 posto. Svi skupa čine više od dvije trećine u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.